delia mode blogg

User blog

Beställning brudtärna klänningar är mycket annorlunda än att beställa en vanlig klänning från en webbplats. De är ofta gjorda på beställning, vilket innebär att de tar lång tid, inga utbyten kan göras om de inte passar, och ovanpå det, klänningarna är dyra. Ta gissningen ur att få det rätt genom att lära sig dessa tips om att beställa brudtärna klänningar.

Först av allt, vänta inte till sista minuten! Börja shoppa för brudtärna klänningar tidigt, helst cirka sex månader före bröllopet. Många speciella ordning klänningar kan ta flera månader att komma fram, och du vill vara säker på att klänningarna anländer minst en månad före bröllopet för att möjliggöra ändringar. Du kommer också att undvika avgifter som Rush Delivery-avgifter. Att ha brudtärna klänningar levereras mer som två eller tre månader innan bröllopet datum är ännu bättre; på off chans att det finns ett problem med din beställning, det ger gott om tid att få det korrigeras långt innan ditt bröllop.

Det finns flera saker som du bör veta om att beställa brudtärna klänningar. Nummer ett är att de alla måste beställas som en grupp för att se till att de skärs från samma färg mycket material. Detta är en mycket stor sak, som två klänningar från olika färg partier kan se märkbart annorlunda när de ses sida vid sida. Om du vill att alla dina skötare att bära samma färg, måste de beställa från samma salong. Bruden sätter upp ordern, och varje skötare informerar brudkläder Salon personal vars bröllopsfest hon är i när de gör sin insättning. Tänk på att en brottsligt brudtärna kan fördröja hela ordningen, så se till att dina flickor vet tidsfristen för insättningar.

Förutom en insättning (i allmänhet halva priset på klänningen med saldot betalas vid ankomst), varje brudtärna kommer att ansvara för att få henne mätningar till brud salongen. Brudtärna klänningar är inte dimensionerade som vanliga kläder, så en skötare bör aldrig, någonsin beställa hennes klänning baserat på hennes standardstorlek. Kvinnan som bär en storlek 2 i jeans kan behöva beställa en klänning i en storlek 4 eller en storlek 6, beroende på tillverkaren, något som bruden bör varna henne skötare om i förväg så att de inte är upprörda av klänningen storlek de behöver. Mätningar måste tas professionellt, antingen av en sömmerska eller någon på en brud salong (ganska mycket någon salong kommer att vara villiga att göra det som en artighet, även om du beställer klänningar någon annanstans).

Dina tärnor bör räkna med att behöva några förändringar på sina klänningar, och tiden bör byggas in på beställningsprocessen för att möjliggöra justeringar som skall göras. De flesta klänningar kommer att behöva fåll, och vissa kan behöva ändringar i byst, midja, eller höft områden. Tärnor bör vara säker på att bära samma skor och underkläder till sin klänning montering som de kommer på dagen för bröllopet, eftersom de kan påverka passformen på klänningen. Brudtärnor som reser med sina klänningar till ett bröllop out-of-State bör be brud salongen för instruktioner om hur man trycker eller ånga sin klänning om det blir skrynklig eller skrynkliga på väg. Om du är orolig för att göra det själv, överväga att göra arrangemang med en brudkläder butik eller kemtvätten på bröllops destinationen att ha klänningen professionellt pressade. Du kan alltid avboka den avtalade tiden om klänningen ser bättre ut än väntat vid ankomst.

Bild av: brudtärna klänning rosa av kevinluo.se

När alla praktiska detaljerna är organiserade, kan du få in mer av det roliga saker som att plocka brudtärna smycken uppsättningar, skor, handväskor, och så vidare. Många brudar väljer att ge de uppsättningar av brudtärna smycken till sina skötare som gåvor, men tärnorna i allmänhet plocka upp fliken för resten av sina tillbehör, samt deras klädsel och förändringar. Genom att vara förberedd, hela processen att beställa brudtärna klänningar kommer att gå mycket smidigare än om det är kvar till sista minuten.

Like this page, please share!

Want more? Join Dogsuniverse for free and be a part of our big Community where you can ask questions, discuss everything about dogs and meet other doglovers!

Register for free Why register?

Leave a Reply

What do you think? Write a comment on this page.